Obogatena resničnost (AR)

Iščete inovativne in potopne načine za vključevanje vaših strank in izstopanje na natrpanem trgu? Ne iščite več, naše storitve obogatene (AR) in virtualne resničnosti (VR) so prava rešitev za vas.

Specializirani smo za ustvarjanje naprednih AR in VR izkušenj, ki bodo vaše stranke popeljale v drug svet in jih vedno znova vrnile k vam. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri oblikovanju interaktivnega produktnega demo, virtualnega razstavnega prostora ali AR-mobilne aplikacije, vam lahko naša ekipa izkušenih razvijalcev in oblikovalcev pomaga.

Z našimi storitvami AR in VR lahko ustvarite nepozabne, potopne izkušnje, ki vam bodo pomagale izstopati od konkurence in graditi zvestobo blagovne znamke. Naši razvijalci in oblikovalci so strokovnjaki za najnovejše tehnologije AR in VR in vam lahko pomagajo ustvariti izkušnje, ki so tako vizualno osupljive kot tudi izjemno funkcionalne.

Zakaj torej izbrati nas? Z našimi storitvami AR in VR dobite dostop do ekipe izkušenih razvijalcev in oblikovalcev, ki so strastni pri ustvarjanju nepozabnih izkušenj. Ponosni smo na izjemno storitev in podporo ter smo zavezani k pomoči pri doseganju vaših poslovnih ciljev.

Ste pripravljeni dvigniti vašo strankarsko vključenost na višjo raven z AR in VR? Kontaktirajte nas danes, da izveste več o naših storitvah in kako vam lahko pomagamo ustvariti izkušnje, ki bodo pustile trajen vtis!

   

Dvignite svojo realnost z naprednimi AR rešitvami

Ustvarjamo izkušnje, ki združujejo digitalni in fizični svet. Naše sodobne storitve obogatene resničnosti (AR), ki jih poganja robusten pogon Unity, so zasnovane za preoblikovanje načina, kako se povezujete, učite in rastete v vse bolj digitalnem svetu.

Zakaj izbrati nas?

  • Inovativne AR izkušnje: Od interaktivnega marketinga do poglobljenih izobraževalnih orodij, naše AR rešitve uresničujejo vašo vizijo.
  • Strokovnost v razvoju Unity: Naša ekipa se odlikuje pri uporabi Unityja, vodilne platforme za razvoj AR, kar zagotavlja visokokakovostne, nemotene izkušnje.
  • Prilagojeno za mobilne naprave: Naše AR aplikacije so optimizirane za mobilne platforme, kar nudi neprimerljivo dostopnost in angažiranost uporabnikov.

Naše storitve

  • Razvoj prilagojenih AR aplikacij: Ustvarjamo prilagojene AR aplikacije, prilagojene vašim posebnim potrebam, s čimer zagotavljamo edinstveno in nepozabno uporabniško izkušnjo.
  • Interaktivni 3D modeli: Pretvorite statično vsebino v dinamične 3D modele, s katerimi lahko uporabniki raziskujejo in interaktivno sodelujejo v realnem času.
  • AR za marketing: Revolucionirajte svoje marketinške strategije z AR kampanjami, ki bodo pritegnile in angažirale vašo publiko kot še nikoli prej.
  • Izobraževalna AR orodja: Izboljšajte učne in usposabljalne programe z interaktivno AR vsebino, ki kompleksne koncepte naredi enostavne in zabavne za razumevanje.

Zakaj obogatena resničnost? Obogatena resničnost ni le tehnologija; je most do bolj interaktivnega in privlačnega sveta. Ne glede na to, ali gre za poslovne, izobraževalne ali zabavne namene, AR ponuja neprimerljive priložnosti za povezovanje z vašim občinstvom na smiselne in inovativne načine.

Pripravljeni za korak v prihodnost? Kontaktirajte nas še danes, da odkrijete, kako lahko naše storitve obogatene resničnosti preoblikujejo vaše poslovne, izobraževalne ali zabavne projekte. Danes gradimo mostove v prihodnost.

Nalaganje...
Copyright © 2023 Alcyone, d.o.o. All rights reserved.