FAQ's

Splošno

Kakšne storitve nudi vaše podjetje?

Naše podjetje nudi celovit nabor storitev, ki vključujejo prilagojene rešitve za e-trgovino Magento, avtomatizacijo poslovnih procesov z robotsko procesno avtomatizacijo (RPA), da se poslovne procese poenostavi, izkušnje z obogateno resničnostjo (AR), s katerimi se stranke vključujejo in izboljšuje vizualizacijo izdelkov, razvoj celovitih poslovnih sistemov, po meri izdelano programsko opremo, prilagojeno specifičnim organizacijskim potrebam, rešitve strojnega učenja in strokovno IT svetovanje, s katerim podjetjem pomagamo uskladiti njihovo tehnološko strategijo z njihovimi poslovnimi cilji.

Ste specializirani za določeno industrijo ali tehnologijo?

Čeprav naše podjetje ponuja širok spekter storitev v različnih industrijah in tehnologijah, je naša glavna specializacija razvoj podjetniških rešitev v Javi. Naše strokovno znanje v Javi nam omogoča izdelavo robustnih, prilagodljivih in varnih poslovnih aplikacij, prilagojenih edinstvenim potrebam naših strank.

Koliko časa vaše podjetje že posluje?

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003

Kaj loči vaše IT rešitve od konkurence?

To, kar naše IT rešitve ločuje od konkurence, je naše obsežno strokovno znanje skupaj z naprednim tehnološkim znanjem. Naša ekipa ne prinaša le tehnične usposobljenosti; prinašamo tudi poglobljeno razumevanje specifičnih izzivov in priložnosti v različnih industrijah. To strokovno znanje nam omogoča oblikovanje rešitev, ki niso le tehnološko napredne, ampak so tudi izjemno relevantne in strateške za poslovne cilje naših strank. Poleg tega naša zavezanost uporabi najnovejših tehnologij zagotavlja, da naše stranke vedno ostanejo korak pred konkurenco z učinkovitimi, inovativnimi in prihodnosti pripravljenimi rešitvami.

Ali lahko navedete primere uspešnih projektov, na katerih ste delali?

Seveda, v preteklih 20 letih smo uspešno podprli raznolik portfelj strank pri njihovih IT potrebah. V bančnem sektorju smo sodelovali s Slovenskim podjetniškim skladom za izboljšanje njihovih digitalnih zmogljivosti. V zavarovalništvu smo imeli priložnost delati z vodilnimi v industriji, kot sta R+V in Münchener Verein, za optimizacijo procesov in varovanje podatkov. Na področju telekomunikacij je naša ekipa A1 Slovenija zagotovila robustne rešitve za podporo njihove infrastrukture. V farmacevtski panogi smo partnerstvo z Rochejem razvijali inovacije in učinkovitost preko tehnologije. In v e-trgovini smo omogočili številnim podjetjem, da so uspevala na digitalnem trgu z našimi storitvami po meri razvoja. Ti projekti ponazarjajo našo sposobnost dostavljanja uspešnih rezultatov čez razpon industrij in tehničnih izzivov.

Kako zagotavljate varnost občutljivih podatkov v vaših aplikacijah?

V naših aplikacijah je varnost občutljivih podatkov na prvem mestu. Uporabljamo najnovejše tehnologije in metodologije, da zagotovimo robustno zaščito pred vdori in nepooblaščenim dostopom. Naš pristop vključuje večslojne varnostne protokole znotraj naših strežniških in programske arhitekture. Za varnost strežnika implementiramo utrjene operacijske sisteme, uporabljamo napredno zaščito s požarnimi zidovi, sisteme za zaznavanje vdorov in izvajamo redno varnostno popravljanje. Zagotavljamo, da so podatki šifrirani med prenosom in v mirovanju, uporabljajoč močne kriptografske protokole. Na programski strani sledimo filozofiji varnega kodiranja, ki se drži najboljših praks, kot je OWASP Top 10, za preprečevanje pogostih ranljivosti. Naš razvojni cikel vključuje rigorozno varnostno testiranje, pregledovanje kode in neprekinjeno spremljanje za hitro zaznavanje in odpravo varnostnih groženj. Poleg tega smo vedno v koraku z nastajajočimi varnostnimi trendi in grožnjami, neprekinjeno posodabljamo naše prakse in tehnologije, da varujemo podatke, s katerimi naše aplikacije upravljajo. Ta zavezanost varnosti na vsaki ravni zagotavlja našim strankam zaupanje, da so njihovi občutljivi podatki v varnih rokah.

Ali ponujate razvoj prilagojene programske opreme ali delate s predhodno obstoječimi platformami?

Ponujamo tako razvoj prilagojene programske opreme kot delo s predhodno obstoječimi platformami, da zadostimo raznolikim potrebam naših strank. Naše rešitve prilagojene programske opreme so izdelane z uporabo robustnih ogrodij in tehnologij, kot so Magento 2 za e-trgovske platforme, Laravel za projekte, ki temeljijo na PHP, in Spring Boot za aplikacije na ravni podjetij, ki uporabljajo Javo. Te tehnologije nam omogočajo gradnjo merljivih, varnih in zmogljivih aplikacij, prilagojenih specifičnim zahtevam poslovanja naših strank.

Katere programske jezike in tehnologije so specializacija vaše ekipe?

Naša ekipa se specializira v raznolik nabor programskih jezikov in tehnologij, vključno s PHP-jem za dinamični spletni razvoj, Javo za aplikacije podjetniškega razreda, C# za robustne in merljive .NET ogrodje, JavaScript za interaktivne rešitve uporabniškega vmesnika in Python za njegovo vsestranskost v spletnih storitvah, analizi podatkov in aplikacijah strojnega učenja. Ta širok obseg strokovnega znanja nam omogoča, da se lotimo široke palete izzivov razvoja programske opreme in dostavimo celovite, po meri izdelane programske rešitve.

Ali lahko pomagate pri modernizaciji ali migraciji zastarelih sistemov?

Da, naše IT podjetje je v celoti opremljeno za pomoč pri modernizaciji in migraciji zastarelih sistemov. Pri migraciji podatkov in njihovi transformaciji uporabljamo celovit pristop, ki ne vključuje samo premestitve podatkov, temveč tudi zagotavljanje njihove celovitosti in ustreznosti v novem okolju. Specializirani smo za migracijo funkcionalnosti, da zagotovimo ohranjanje in izboljšanje vaših ključnih poslovnih procesov med prehodom.Naša storitev vključuje temeljito backtesting, s katerim potrdimo uspešnost migriranega sistema glede na zgodovinske podatke. Izvajamo tudi obsežno čiščenje podatkov, da popravimo napake, odpravimo neskladnosti in izpolnimo manjkajoče vrednosti, kar je ključnega pomena za ohranjanje kakovosti vaših podatkovnih zbirk. Ta postopek vključuje napredne tehnike, kot so imputacija podatkov, odkrivanje odstopanj in različne metode transformacije podatkov, s katerimi pripravimo vaše podatke za učinkovito analizo in naloge strojnega učenja, kar utira pot do vpoglednih odločitev in strateških poslovnih operacij v vašem moderniziranem IT ekosistemu.

Ali zagotavljate stalno vzdrževanje in podporo za vaše programske rešitve?

Seveda, zagotavljamo celovito podporo in stalno vzdrževanje za vse naše programske rešitve, da zagotovimo optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Razumemo pomembnost ažurnosti vaših sistemov in nemotenega delovanja, zato po potrebi našim strankam nudimo tudi 24-urno podporo. Ta celodnevna storitev zagotavlja, da se morebitne težave hitro rešijo kadarkoli, kar zmanjšuje čas nedelovanja in zagotavlja nemoteno poslovanje.

Kako pristopate k vodenju projektov in zagotovite, da so roki izpolnjeni?

Prilagajanje projektnemu upravljanju s poudarkom na agilnosti in natančnosti je ključno za naše delo. Naša ekipa uporablja agilne metodologije, ki omogočajo prilagodljivo načrtovanje, neprestano izboljševanje in zgodnjo dobavo, medtem ko spodbuja sodelovalno okolje. Projekte razdelimo na obvladljive faze in naloge razvrstimo po prioritetah, da zagotovimo učinkovitost in odzivnost na morebitne spremembe. Za izboljšanje našega načrtovanja in izvedbe vključujemo tudi orodja za AI podprti razvoj. Ta orodja pomagajo pri ocenjevanju natančnejših časovnih okvirjev, avtomatizaciji rutinskih opravil, optimizaciji razporeditve virov in predvidevanju možnih zastojev. Ta kombinacija agilnih praks in tehnologije AI zagotavlja, da ne le izpolnjujemo, ampak pogosto presegamo roke naših projektov.

Kakšen je vaš postopek za zbiranje zahtev in razumevanje potreb strank?

Naš postopek za zbiranje zahtev in razumevanje potreb strank se začne z natančno analizo zahtev za programsko opremo. Skrbno ocenimo želene funkcionalnosti in cilje strank, da zagotovimo celovito razumevanje obsega projekta. Ta ocena oblikuje naš modularni pristop k razvoju, kjer projekt razdelimo na ločene module, ki se lahko razvijajo, testirajo in sistematično implementirajo. Ta metoda nam omogoča, da smo natančni v naših razvojnih prizadevanjih, in zagotavlja, da vsak kos programske opreme ustreza specifičnim potrebam in pričakovanjem naših strank.

Ali lahko v vaše programske rešitve integrirate orodja tretjih oseb ali API-je?

Seveda, specializirani smo za integracijo orodij tretjih oseb in API-jev v naše programske rešitve. Naš postopek vključuje vzpostavitev sočasnih testnih sistemov, kjer temeljito testiramo nove funkcionalnosti in zagotavljamo združljivost z obstoječimi sistemi, preden karkoli uvedemo v proizvodnjo. Ta pristop zmanjšuje tveganje in zagotavlja brezhibno integracijo z živim okoljem.

Imate izkušnje z izdelavo mobilnih aplikacij za Android in iOS?

Da, naša ekipa ima obsežne izkušnje z izdelavo mobilnih aplikacij tako za platforme Android kot iOS. Specializirani smo tudi za uporabo Flutterja za ustvarjanje kakovostnih domorodnih vmesnikov na aplikacijah za več platform. Ta strokovno znanje nam je omogočilo razvoj več mobilnih rešitev, ki so dosegle več milijonov uporabnikov, kar dokazuje našo sposobnost skaliranja in zagotavljanja robustnih mobilnih aplikacij na različnih napravah in operacijskih sistemih.

Kako zagotavljate skalabilnost za rastoča podjetja ali širitev projektov?

Naš pristop k zagotavljanju skalabilnosti je proaktiven; vse naše programske rešitve so oblikovane z mislijo na rast, da podprejo organizacije skozi celoten razvojni cikel. Naše sisteme arhitektiramo tako, da lahko brez težav obvladujejo povečane obremenitve in transakcije, kar omogoča nemoteno širitev funkcionalnosti in uporabniške baze brez ogrožanja zmogljivosti. To pomeni vključevanje skalabilnih oblačnih infrastruktur, načel modularnega oblikovanja in najnovejših praks skalabilnih tehnologij, kar zagotavlja, da se naše rešitve razvijajo skupaj z vašim poslovanjem.

Katere so vaše strategije za optimizacijo zmogljivosti in učinkovitosti programske opreme?

Naše strategije za optimizacijo zmogljivosti in učinkovitosti programske opreme so večplastne in so vključene v naše cikle neprekinjenega razvoja in neprekinjene integracije (CD/CI). Izvajamo optimizacijo kode, oblikovanje učinkovitih algoritmov, indeksiranje baz podatkov in optimizacijo poizvedb, da zagotovimo, da naša programska oprema deluje z maksimalno učinkovitostjo. Poleg tega uporabljamo orodja za profiliranje, s katerimi natančno identificiramo ozka grla v zmogljivosti, in kjer je potrebno, uporabimo mehanizme predpomnjenja. Naša CD/CI cevovod je konfiguriran tako, da vključuje avtomatizirano testiranje zmogljivosti, kar nam pomaga neprekinjeno spremljati in optimizirati zmogljivost programske opreme skozi celoten razvojni proces. Ta rigorozni pristop zagotavlja, da je končni izdelek ne samo funkcionalno bogat, ampak tudi dosledno zagotavlja visoko zmogljivost.

Ali lahko pomagate pri migraciji v oblak in namestitvi aplikacij na oblačne platforme?

Da, nudimo celovite storitve za migracijo v oblak in namestitev aplikacij na oblačnih platformah. Naše strokovno znanje obsega celoten spekter oblačnih storitev, vključno, vendar ne omejeno na Amazon EC2 in Google Cloud. Lahko upravljamo celoten proces migracije, kar zagotavlja gladk prehod v oblak, ne glede na to, ali stranke želijo preiti na javno, zasebno ali hibridno oblačno infrastrukturo. Ponujamo tudi prilagojene oblačne rešitve, ki so oblikovane tako, da izpolnjujejo posebne poslovne zahteve, kar zagotavlja fleksibilnost in skalabilnost, ki jo sodobna podjetja zahtevajo.

Kateri koraki so potrebni, da zagotovite skladnost s specifičnimi industrijskimi predpisi?

Da zagotovimo skladnost s specifičnimi industrijskimi predpisi, je naš pristop, da na začetku vsakega projekta izvedemo temeljito analizo relevantnih predpisov za vsak primer posebej. Nato skladnost integriramo v življenjski cikel projekta, zagotavljamo, da vsak korak od oblikovanja do namestitve sledi tem regulativnim standardom. Naša ekipa ostaja pozorna in obveščena o najnovejših mandatih za skladnost, kar zagotavlja, da so programske rešitve naših strank ne le učinkovite, ampak tudi v popolni skladnosti z zakonskimi zahtevami njihove industrije.

Ali zagotavljate usposabljanje za stranke za uporabo in upravljanje programskih rešitev?

Da, nudimo celovito usposabljanje za stranke kot del naše dobave programske rešitve. To usposabljanje zagotavlja, da so stranke popolnoma pripravljene za učinkovito uporabo in upravljanje programske opreme. Poleg tega usposabljanje uporabnikov vidimo kot priložnost za testiranje in optimizacijo uporabniške izkušnje (UX), zbiranje povratnih informacij za nenehno izboljševanje vmesnika in funkcionalnosti programske opreme.

Kako se lotevate testiranja programske opreme in procesov zagotavljanja kakovosti?

Naši procesi testiranja programske opreme in zagotavljanja kakovosti so globoko integrirani v naš razvojni cikel, da zagotovimo najvišjo kakovost naših izdelkov. Uporabljamo celovit nabor metod testiranja, vključno z enotskim testiranjem, scenarijskim testiranjem, integracijskim testiranjem in obremenitvenim testiranjem. Ta testiranja izvajamo tako na strežniku kot na strani odjemalca, da potrdimo vsak vidik naših aplikacij.Da podpremo te testne strategije, uporabljamo najnovejše tehnologije in orodja, ki nam omogočajo simulacijo uporabe in obremenitve iz resničnega sveta, zagotavljajoč, da je naša programska oprema robustna in zanesljiva v katerem koli okolju. Z vključitvijo teh testov v naš razvojni proces lahko zgodaj prepoznamo in obravnavamo težave, ohranjamo pa stalno osredotočenost na kakovost skozi celoten življenjski cikel razvoja programske opreme.

Kakšen je vaš pristop k oblikovanju uporabniške izkušnje (UX) in uporabniškega vmesnika (UI)?

Naš pristop k oblikovanju uporabniške izkušnje (UX) in uporabniškega vmesnika (UI) temelji na temeljitem razumevanju zahtev programske opreme in dobro strukturiranem delu razgradnje strukture (WBS), kjer podrobno opredelimo in kvantificiramo logične korake v razvojnem procesu. Prednost dajemo interaktivnemu modeliranju UI kot osrednjemu delu naše strategije, aktivno vključujemo naše stranke v proces oblikovanja. Ta sodelovalni pristop zagotavlja, da končni izdelek ni le intuitiven in estetsko privlačen, ampak tudi natančno usklajen z uporabniškimi potrebami in maksimizira zadovoljstvo strank z izdelano rešitvijo.

Ali lahko navedete primere uspešnih integracij programske opreme, ki ste jih zaključili?

Seveda, zaključili smo vrsto uspešnih projektov integracije programske opreme. Med najbolj opaznimi je naše delo z Slovenskim skladom podjetništva, kjer smo integrirali različne finančne sisteme za poenostavitev njihovih operacij financiranja. Poleg tega smo izvedli obsežne integracije za R+V, s čimer smo izboljšali njihove zmogljivosti obdelave zavarovanj. Drug pomemben projekt je bil z ValidAIde, kjer smo uspešno integrirali napredna AI vodena orodja za optimizacijo njihovih procesov preverjanja podatkov. Ti primeri demonstrirajo našo strokovnost pri izvajanju kompleksnih integracij, ki povečujejo učinkovitost in dodajo vrednost operacijam naših strank.

Kako ostajate v koraku z najnovejšimi trendi in tehnologijami v IT industriji?

Da smo vedno v koraku z najnovejšimi trendi in tehnologijami v IT industriji, aktivno sledimo novim napredkom in ustvarjamo pilotske rešitve za demonstracijo njihovih prednosti. Vzgajamo kulturo nenehnega učenja preko interne izmenjave znanja, pri čemer uporabljamo prakse kot je parno programiranje za olajšanje izmenjave strokovnosti znotraj naše ekipe. Prav tako nenehno sodelujemo z zunanjimi svetovalci, kar prinaša specializirano znanje in sveže perspektive. Poleg tega naša ekipa redno obiskuje konference in industrijske dogodke, s čimer zagotavljamo, da smo vedno na čelu tehnologije in našim strankam prinašamo inovativne rešitve.

Kakšna je vaša strategija obnovitve po nesrečah in varnostnega kopiranja za kritične sisteme?

Naša strategija obnovitve po nesrečah in varnostnega kopiranja za kritične sisteme je trdna in metodološka. Zagotavljamo, da so vsi kritični sistemi v celoti varnostno kopirani vsak dan, z dodatnimi posnetki, ki se občasno ustvarijo za zajem stanja sistema v določenih časovnih točkah. Ta pristop zagotavlja, da lahko storitve hitro obnovimo v primeru nesreče. Poleg tega je vsa koda varno shranjena v verzijah nadzorovanih Git skladiščih, ki ne le ščitijo našo kodo, ampak nam tudi omogočajo upravljanje sprememb in vzdrževanje zgodovine revizij. Naš zapleten testni proces, integriran v naš razvojni tok, služi kot dodatna plast zaščite, ki pomaga preprečiti razporeditev okvarjene kode, ki bi lahko privedla do izpadov sistema ali izgube podatkov.

Kakšen je vaš pristop k dostopnosti in vključevanju v oblikovanje programske opreme?

Naš pristop k dostopnosti in vključevanju pri oblikovanju programske opreme je proaktiven in predstavlja integralni del našega razvojnega procesa. Držimo se Smernic za dostopnost spletnih vsebin (WCAG) in zagotavljamo, da so naše aplikacije uporabne za čim več ljudi, vključno z osebami s posebnimi potrebami. To vključuje upoštevanje različnih dejavnikov, kot so kontrast barv, navigacija s tipkovnico, združljivost z bralniki zaslona in enostavnost jezika. Verjamemo, da mora programska oprema omogočati vsakomur, zato aktivno vključujemo uporabnike z različnimi sposobnostmi skozi naše faze oblikovanja in testiranja, da zagotovimo, da so naši izdelki resnično vključujoči. Ta zavezanost dostopnosti ni samo stvar skladnosti; gre za ustvarjanje pozitivne in vključujoče izkušnje za vse uporabnike.

Ali nudite svetovalne storitve za IT strategijo in načrtovanje tehnološkega načrta?

Da, nudimo svetovalne storitve za IT strategijo in načrtovanje tehnološkega načrta. Naš pristop vključuje podrobno analizo specifičnih zahtev in želja stranke. Tesno sodelujemo s svojimi strankami pri ocenjevanju ključnih mejnikov in prilagajanju našega strateškega načrta v skladu z določenim časovnim okvirom. Z uporabo naših fleksibilnih človeških virov smo predani dodeljevanju pravega talenta za izpolnjevanje zahtev projekta, zagotavljamo, da dostavljamo prilagojene rešitve pravočasno in v skladu z dolgoročnimi poslovnimi cilji naših strank.

Kakšen je vaš cenovni model in kako ravnate z načrtovanjem in ocenjevanjem proračuna projekta?

Naš cenovni model je zasnovan tako, da zagotavlja preglednost in je usklajen s specifičnimi potrebami vsakega projekta. Začnemo z ocenjevanjem projektov na podlagi strukture razčlenitve dela (Work Breakdown Structure - WBS), kjer projekt razdelimo na manjše, obvladljive delovne pakete. Vsak paket je skrbno ocenjen in dodelimo potrebne človeške vire, ob upoštevanju njihovih stroškov, da zagotovimo jasno oceno.Za določene rešitve, zlasti tiste, ki zahtevajo tekoče storitve ali vzdrževanje, nudimo naročniški model. V tem modelu uporabnik plača za naročniški paket, ki ustreza njihovim zahtevam, kar omogoča predvidljiv in reden obračunski cikel. Ta model običajno vključuje različne ravni storitev, tako da lahko stranke izberejo raven storitve, ki najbolj ustreza njihovim potrebam in proračunu, z možnostjo prilagajanja navzgor ali navzdol po potrebi.V vseh primerih tesno sodelujemo s strankami, da zagotovimo, da naš cenovni model ustreza njihovim pričakovanjem in omejitvam proračuna, in jim nudimo stroškovno učinkovite rešitve brez kompromisov pri kakovosti ali funkcionalnosti.

Ali lahko pomagate pri rešitvah za analitiko podatkov in poslovno inteligenco?

Seveda, pomagamo pri rešitvah za analitiko podatkov in poslovno inteligenco na vseh stopnjah, od pridobivanja podatkov do predprocesiranja, analize in generiranja vpogledov. Naše storitve obsegajo ročne analitične tehnike kot tudi uporabo algoritmov strojnega učenja za odkrivanje vzorcev in napovedovanje v podatkih. Zagotavljamo, da lahko naše stranke ne samo učinkovito zbirajo in upravljajo s svojimi podatki, ampak tudi izluščijo smiselne in akcijske vpoglede za oblikovanje svojih strateških odločitev. Naš cilj je opremiti podjetja z inteligenco, ki jo potrebujejo za učinkovitejše delovanje in pridobivanje konkurenčne prednosti na svojih trgih.Naš nabor programske opreme za analitiko podatkov in poslovno inteligenco vključuje najsodobnejša orodja in platforme, ki so prilagojena potrebam naših strank. Uporabljamo močne programske rešitve kot so Tableau, Power BI, Qlik za vizualno analitiko in nadzorne plošče, ki našim strankam omogočajo interakcijo s svojimi podatki in pridobivanje vpogledov v realnem času.Kibana, Elasticsearch, Prometheus in Grafana so tudi ključne sestavine naših rešitev za analitiko podatkov in poslovno inteligenco.Elasticsearch je močan iskalnik in analitični pogon, ki ga uporabljamo za indeksiranje, iskanje in analizo velikih količin podatkov hitro in skoraj v realnem času. Kibana dopolnjuje Elasticsearch s prijaznim uporabniškim vmesnikom za vizualizacijo podatkov, shranjenih v indeksih Elasticsearch, kar olajša pridobivanje vpogledov iz kompleksnih poizvedb in naborov podatkov.Prometheus je odprtokodna platforma za spremljanje, specializirana za zbiranje in obdelavo časovno serijo podatkov. Je pogosto uporabljana zaradi svojih močnih sposobnosti opozarjanja in nadzora. Lahko spremlja zmogljivost aplikacij, zdravje sistema in druge pomembne metrike, kar je ključno za vzdrževanje zanesljivosti in učinkovitosti IT infrastrukture.Grafana je vsestranska odprtokodna platforma za analitiko in nadzor. Pogosto se uporablja v kombinaciji s Prometheusom, lahko pa se tudi integrira z Elasticsearchom in mnogimi drugimi viri podatkov. Grafana nam omogoča ustvarjanje obsežnih nadzornih plošč, ki vizualizirajo metrike in dnevnike. Še posebej cenjena je zaradi svoje sposobnosti združevanja različnih virov podatkov in predstavitve le-teh na interaktiven in estetsko privlačen način.Z uporabo teh sofisticiranih orodij lahko našim strankam nudimo robustne sposobnosti nadzora, beleženja in vizualne analitike, ki spodbujajo operativno inteligenco in poslovno uspešnost. Integracija teh tehnologij v naše rešitve zagotavlja, da imajo naše stranke na voljo najnaprednejša in najustreznejša orodja za njihove edinstvene potrebe po analitiki podatkov in poslovni inteligenci.Za bolj kompleksno obdelavo podatkov in napredno analitiko izkoriščamo zmogljivosti okvirov za obdelavo podatkov, kot sta Apache Spark in Hadoop, ki omogočajo učinkovito obvladovanje velikih količin podatkov. Naše znanje se prav tako razteza na uporabo programskih jezikov, kot sta Python in R, ki sta ključna za statistično analizo in naloge strojnega učenja.Ko gre za integracijo strojnega učenja, uporabljamo okvire, kot sta TensorFlow in PyTorch, za gradnjo in uvajanje modelov, ki lahko napovedujejo trende, avtomatizirajo procese odločanja in izboljšajo sposobnosti poslovne inteligence.Poleg tega zagotavljamo, da ta orodja niso samostojne rešitve, ampak so integrirana v obstoječo IT infrastrukturo stranke za nemoteno delovanje. Naš cilj je zagotoviti celovito strategijo analitike podatkov in poslovne inteligence, ki ne samo dostavlja vpoglede, ampak tudi spodbuja kulturo, ki temelji na podatkih, znotraj organizacije.

Kako ravnete z intelektualnimi lastniškimi pravicami in lastništvom razvite programske opreme?

Zelo resno jemljemo upravljanje intelektualnih lastniških pravic in lastništva razvite programske opreme. Medtem ko imamo registrirane blagovne znamke, se trudimo uporabljati programsko opremo, ki je čim bolj odprta, da spodbujamo preglednost in prilagodljivost. Za posebej prilagojene rešitve, ki jih razvijamo za naše stranke, je po meri napisana koda lastniška in ni deljena navzven. Vendar pa je ta koda pogosto vključena v zunanje storitve in uporabljena znotraj arhitekture poliglota mikrostoritev. S tem pristopom zagotavljamo, da naše stranke koristijo varnostno, razširljivo in vzdržljivo sistem, hkrati pa ohranjajo intelektualne lastniške pravice in lastništvo po meri razvitih rešitev, ki jih ustvarjamo zanje.

Kako ravnate z komunikacijo in sodelovanjem s strankami med celotnim projektom?

Prednost dajemo jasni in odprti komunikaciji s strankami skozi celoten razvojni proces. Razumemo, da je sodelovanje ključ do uspeha vsakega projekta, zato pogosto, če je to mogoče, želimo stranko imeti na kraju samem. Ta pristop omogoča povratne informacije v realnem času, takojšnje pojasnitve zahtev in zagotavlja, da je stranka dejavno vključena v razvojni proces.Ko prisotnost stranke na kraju samem ni mogoča, uporabljamo različna orodja in tehnike komunikacije, da ohranimo odprto komunikacijo. To vključuje redne posodobitve, sestanke, video klice in sodelovalne platforme, kjer stranke lahko vidijo napredek, dajejo komentarje in dajejo povratne informacije.Vzpostavljamo namenske točke za stik, da upravljamo tokove komunikacije in zagotovimo, da se vnos stranke vključi v projekt na vsaki stopnji. S tem tesnim sodelovanjem zagotavljamo, da se končni izdelek tesno usklajuje s strankinim vizijo in cilji.

Copyright © 2023 Alcyone, d.o.o. All rights reserved.