Podpora strankam
 
 
     IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE
 
 

Zavedamo se, da so spletne strani Vaše najučinkovitejše marketinško orodje, zato se projektov izdelave ali prenove spletne strani lotimo celovito.

Najprej prisluhnemo vašim željam in idejam, nato se lotimo optimizacije spletne strani in jo zasnujemo. Lahko vam pomagamo pri kreativi, svetujemo kako narediti spletno stran bolj funkcionalno, navsezadnje lahko naredimo tudi marketinški načrt za promocijo spletne strani, vaših storitev in/ali izdelkov. Projekt lahko ves čas spremljate na razvojnem strežniku.

 
 

 REFERENCE             POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 
 
 
 
     IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN
 
 

Na podlagi vaših želja in vizije ustvarimo spletno trgovino, ki obiskovalca zapelje s premišljeno kompozicijo vsebine in funkcionalnosti, a mu hkrati nudi prijetno uporabniško izkušnjo. Naš cilj je namreč narediti optimalno spletno trgovino, ki uporabniku olajša proces nakupa.

Zaupajte nam in dokazali bomo, da lahko vaše želje in vizijo pretopimo v vrhunsko spletno prodajno mesto.

 
 

 REFERENCE             POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

 

 

     RAZVOJ APLIKACIJ


 

V kolikor razmišljate o spletni ali mobilni aplikaciji, lahko ponudimo razvoj na vseh standardnih platformah. Pri izbiri Vam bomo svetovali, kako lahko najhitreje dosežete ROI (stopnja povrnitve investicije) in začnete ustvarjati dobiček.

Za vas lahko pripravimo poslovne in podatkovne aplikacije, izobraževalne aplikacije, igre in aplikacije z obogateno resničnostjo (Augmented Reality).

 
 

 REFERENCE             POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

 

 
     POSLOVNI SISTEMI
 
 

Potrebujete poslovni sistem ali dopolnitev le-tega? Ne samo da bodo odpravili število človeških napak, zmanjšali prostor shranjevanja dokumentov ali vas vodili skozi določen proces, ponudimo lahko veliko več.

Poslovni sistem bo samodejno povezan s posodabljanjem zakonodaje, kar pomeni, da boste vedno na tekočem z novimi pravili, smernicami in zakoni. Prav tako lahko (v določenem obsegu) omogočimo, da sami dopolnjujete poslovni sistem, če to želite.

Poslovni sistem bomo izdelali ali dopolnili glede na vaše želje in potrebe.

 
 

 REFERENCE             POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

 

     PODPORA UPORABNIKOM
 
 

Za svoje stranke vršimo direktno podporo v okviru izbranega paketa. Tako se v primeru kakršnihkoli težav lahko obrnejo na nas.

Pomoč zagotavljamo v dogovorjenem obsegu in odzivnem času. Stranke s sklenjeno vzdrževalno pogodbo oddajajo svoje zahtevke v HelpDesk sistemu. Prav tako nudimo direktno podporo preko oddaljenega namizja, Skypa, sistema oddaljene pomoči – TeamViewer ali z obiskom stranke na naši lokaciji.

 
 

 REFERENCE             POŠLJI POVPRAŠEVANJE