Podpora za plačila sistema PayWiser

10. 12. 2015  |  Bojan Kraut
Nov plačilni sistem PayWiser omogoča plačevanje s karticami ter z Moneto. Plačilni modul za Magento sistem PayWiser direktno integrira v košarico s čimer plačevanje v vašem Magentu postane veliko lažje in hitrejše. Prikaži več»

Predstavitev prispevka Tehnologija oblaka in marketing na mednarodni konferenci MIPRO 2015

4. 06. 2015  |  Jelena Jeknić

Tehnologija oblaka je močno spremenila vsakdan. Večina rešitev, ki jih podjetje potrebuje za nemoteno delo obstaja v oblaku in so dosegljive uporabnikom z nekaj kliki. Tudi na področju marketinga je na voljo veliko možnosti, s katerimi lahko pridobite podatke za učinkovitejše trženje.

Prikaži več»

Predstavitev prispevka Izboljšave učnih izkušenj z uporabo obogatene resničnosti na konferenci Mipro 2015

1. 06. 2015  |  Bojan Kraut

Udeležili smo se mednarodne konference Mipro 2015, kjer smo predstavili rezultate projekta ARAVET, in sicer uporabo obogatene resničnosti (Augmented reality) v procesu izobraževanja kot možnosti za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Prikaži več»

Mipro 2015 - 38. mednarodna konferenca - Cloud services and Marketing

11. 02. 2015  |  Jelena Jeknić

Udeležili se bomo že 38. mednarodne konference za informatiko in komunikacijske tehnologije, elektroniko in mikroelektroniko - Mipro 2015 in sicer, bomo prisotni s prispevkom "Cloud services and Marketing" v sekciji DE-GLGPS - Digital Economy and Government/Local Government/Public Services.

Preberite povzetek in nas pridite poslušat.

Prikaži več»

Mipro 2015 - 38. mednarodna konferenca - Improving education experience with Augmented Reality

11. 02. 2015  |  Bojan Kraut

Udeležili se bomo že 38 mednarodne konference za informatiko in komunikacijske tehnologije, elektroniko in mikroelektroniko - Mipro 2015 in sicer, bomo prisotni s člankom "Improving education experience with Augmented Reality (AR)" v sekciji CE - Computers in Education.

Preberite povzetek in nas pridite poslušat.

Prikaži več»