ValidAIde Inteligentna platforma za celovito načrtovanje in validacijo raziskovalnega dela

15. 02. 2021
Cilj projekta je razviti ValidAIde – z umetno inteligenco podprto programsko orodje, ki bo kot prvo na svetovnem trgu sposobno celovite validacije relevantnosti in primernosti prostodostopnih znanstvenih in strokovnih objav glede tematiko raziskovanja. Prikaži več»

Podpora za plačila sistema PayWiser

10. 12. 2015  |  Bojan Kraut
Nov plačilni sistem PayWiser omogoča plačevanje s karticami ter z Moneto. Plačilni modul za Magento sistem PayWiser direktno integrira v košarico s čimer plačevanje v vašem Magentu postane veliko lažje in hitrejše. Prikaži več»

Predstavitev prispevka Tehnologija oblaka in marketing na mednarodni konferenci MIPRO 2015

4. 06. 2015  |  Jelena Jeknić

Tehnologija oblaka je močno spremenila vsakdan. Večina rešitev, ki jih podjetje potrebuje za nemoteno delo obstaja v oblaku in so dosegljive uporabnikom z nekaj kliki. Tudi na področju marketinga je na voljo veliko možnosti, s katerimi lahko pridobite podatke za učinkovitejše trženje.

Prikaži več»

Predstavitev prispevka Izboljšave učnih izkušenj z uporabo obogatene resničnosti na konferenci Mipro 2015

1. 06. 2015  |  Bojan Kraut

Udeležili smo se mednarodne konference Mipro 2015, kjer smo predstavili rezultate projekta ARAVET, in sicer uporabo obogatene resničnosti (Augmented reality) v procesu izobraževanja kot možnosti za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Prikaži več»

Mipro 2015 - 38. mednarodna konferenca - Cloud services and Marketing

11. 02. 2015  |  Jelena Jeknić

Udeležili se bomo že 38. mednarodne konference za informatiko in komunikacijske tehnologije, elektroniko in mikroelektroniko - Mipro 2015 in sicer, bomo prisotni s prispevkom "Cloud services and Marketing" v sekciji DE-GLGPS - Digital Economy and Government/Local Government/Public Services.

Preberite povzetek in nas pridite poslušat.

Prikaži več»

Mipro 2015 - 38. mednarodna konferenca - Improving education experience with Augmented Reality

11. 02. 2015  |  Bojan Kraut

Udeležili se bomo že 38 mednarodne konference za informatiko in komunikacijske tehnologije, elektroniko in mikroelektroniko - Mipro 2015 in sicer, bomo prisotni s člankom "Improving education experience with Augmented Reality (AR)" v sekciji CE - Computers in Education.

Preberite povzetek in nas pridite poslušat.

Prikaži več»