VSI PRODUKTI                          MAGENTO RAZŠIRITVE                       DATALAB PANTHEON

 

Izdelkov: 6

na stran

Nastavi padajočo smer
 • DataLab PANTHEON - Priponke

  DataLab PANTHEON - Priponke

  Razširitev Priponke vam omogoča, da na dokumente prometa pripenjate datoteke. Na primer skenirane račune, dopise, ... Cenik velja od 1. 3. 2019. Cena ne zajema DDV.
  299,00 €
 • DataLab PANTHEON - Dokumenti s poštno knjigo

  DataLab PANTHEON - Dokumenti s poštno knjigo

  Poštna knjiga je v veliki meri tesno povezana z vhodno in izhodno dokumentacijo, zato je rešitev namenjena podjetjem, ki želijo pregled nad poslanimi in prejetimi dokumenti ter dostop do gradiva v realnem času. Cenik velja od 1. 3. 2019. Cena ne zajema DDV.
  490,00 €
 • DataLab PANTHEON - Poslovni Manager

  DataLab PANTHEON - Poslovni Manager

  Poslovni Manager vam ponuja ažuren dostop do podatkov v informacijskem sistemu DataLab PANTHEON preko spleta ali mobilnih naprav, od koderkoli in kadarkoli. Cenik velja od 1. 3. 2019. Cena ne zajema DDV.
  119,00 €
 • DataLab PANTHEON - Eskalacije

  DataLab PANTHEON - Eskalacije

  Eskalacije za DataLab PANTHEON omogočajo enostaven vnos opravljenih opravil, s čimer boste vedno na tekočem, koliko ste že zaslužili. Cenik velja od 1. 3. 2019. Cena ne zajema DDV.
  160,00 €
 • DataLab PANTHEON - Finančno planiranje

  DataLab PANTHEON - Finančno planiranje

  Sestavite finančni načrt za celotno leto in opazujte odmike od zastavljenih vrednosti v bilancah. Izdelava finančnega plana je z omenjeno dopolnitvijo možna tudi v SE licenci. Cenik velja od 1. 3. 2019. Cena ne zajema DDV.
  275,00 €
 • DataLab PANTHEON - Sinhronizacija z Magento

  DataLab PANTHEON - Sinhronizacija z Magento

  DataLab PANTHEON sinhronizacija z Magento omogoča avtomatsko sinhronizacijo med omenjenima. To pomeni, da se bodo produkti, naročila, zaloga idr. samodejno osveževali v Magentu, ko jih boste spreminjali v DataLab PANTHEON-u. Cenik velja od 1. 3. 2019. Cena ne zajema DDV.
  1.290,00 €

Izdelkov: 6

na stran

Nastavi padajočo smer