Alcyone smo IT marketinški guruji.

Smo mlad, ambiciozen tim, ki z večletnimi izkušnjami iz najrazličnejših poslovnih področij nudi celostne informacijske in marketinške rešitve.

Postavljamo trdne temelje za učinkovito in uspešno poslovanje.


Naša ekipa


 

 

 

 

 

 

 


Kako delamo

 

Podpora strankam

Za svoje stranke vršimo celovito informacijsko in marketinško podporo. Skupaj z našimi strankami načrtujemo rešitve in zagotavljamo njihovo nemoteno poslovanje.

 

Optimiziranje procesov

V sodobnem krutem poslovnem okolju se trudimo najti rezerve in najboljše poti, z namenom, da jih informatiziramo in prihranimo čas in denar.

 

Uporabniška izkušnja

Uporabnik nam je izredno pomemben, saj je končni ocenjevalec naših rešitev. Zato se trudimo poiskati kar najboljšo pot do njegovega zadovoljstva.

 

Tehnologija

Sledimo najsodobnejšim tehnologijam in trendom na področjih implementacije, obdelave podatkov, poslovne logike, predstavitve kot tudi marketinških rešitev.

 

Inovativnost

Skupaj razvijamo nove ideje in poskušamo osvojiti neznana področja, tako na področju lastne programske opreme kot implementacijskih in marketinških modelov.

 

Enostavnost

Pogosto je najenostavnejša rešitev tudi najboljša. Izzive naslavljamo pazljivo in celovito. Trudimo se, da se nepotrebnim preprekam pravočasno izognemo.

 

Kdo smo

Smo zanesljiv in efektiven sistemski integrator, ki nastopa v vlogi svetovalca in implementatorja celostnih informacijskih in marketinških rešitev.

Naš cilj je, da naše stranke delajo bolj efektivno in uspešno.

Spring
90%
Hybernate
85%
Typo3
90%
Magento
95%
Laravel
80%
MDA
80%