Website Packages (Typo3)

Typo3

“Websites promote you 24/7: No employee will do that.” - Paul Cookson

Typo3 za spletne strani

Ponujamo vam celovite rešitve za Vaše učinkovite spletne strani na TYPO3 platformi.
Zavedamo se, da so spletne strani Vaše najučinkovitejše marketinško orodje, zato se projektov prenove ali vzpostavitve lotimo celovito:

Zasnova in ideja

Še kako pomembna je ideja. In spletna stran mora Vašo idejo uporabniku prijazno in učinkovito predstaviti. Čemu je Vaša stran namenjena? Kakšni so prodajni atributi strani? Kdo so končni uporabniki? To so le mnoga izmed vprašanj, ki vam jih zastavimo, da skupaj oblikujemo koncept.

 • Socialna omrežja: Še kako pomembna so danes socialna mrežja. Veste, da Vaše spletne strani lahko učinkovito povežete v največja socialna omrežja kot so Facebook, Twitter, LinkedIn in pritegnete najširši krog obiskovalcev.
 • Personalizacija: Vsebino in obliko lahko za Vaše uporabnike prilagajamo. Želite omogočiti, da uporabniki lahko sami izbirajo katere informacije jim bodo na voljo? 
 • Kategorizacija kupcev: Kdo so Vaši ciljni obiskovalci? So vsi enaki? Kako jih ločimo in vsaki skupini pokažemo, tisto kar želi videti?
 • Interaktivnost: Predramimo obiskovalca in ga pritegnemo z aktivnimi spletnimi elementi ter ga spremenimo v kupca ali naročnika. 
 • Krativnost: Kako ste lahko drugačni kot drugi? 
 • Analizirajte svoje delo: Z uporabo učinkovitih spletnih orodij lahko spremljate obisk, ključne besede, faktorje konverzije vaših uporabnikov v kupce ter se prilagajate na spreminjajoče se dogajanje na trgu. Lahko tudi analizirate konkurenco, spremljajte trende in postavite dolgoročno vizijo, ki bo prinesla dobiček.

Izdelava spletnih strani mora zajeti vse zgornje vidike.

Oblikovanje in celostna grafična podoba

Wireframe

Za učinkovito predstavitev si Vas morajo uporabniki zapomniti, zato morate navzven nastopati enotno. Z vpeljavo celostne grafične podobe boste lahko začeli graditi svojo prepoznevnost in znamko. Vaši celostni grafični podobi sledimo tudi na spletu.
S pomočjo žičnih modelov postavimo predloge postavitev vsebinskih elementov spletne stani. Tako še pred dejansko izdelavo spletnih strani dobimo plastično sliko o končni rešitvi. Na podlagi potrjenih žičnih modelov pripravimo grafične predloge, ki jih prilagodimo celostni grafični podobi Vaše organizacije.
Potrjene grafične predloge spremenimo v najsodobnejšo programsko kodo, ki je optimizirana za hitro delovanje strani, ob tem pa ne pozabimo na optimizacijo slik ter minimizacijo programskih komponent, kar vpliva na optimizacijo za iskalnike.
Da popestrimo spletno stran in jo naredimo drugačno - uporabljamo najsodobnejša Javascript ogrodja, ki nam omogočajo inovativen predstavitveni način.

Svetovanje

Pri vsem tem seveda nismo sami in po potrebi sodelujemo z vrhunskimi strokovnjaki. Pri projektu polno sodelujete tudi Vi in ga spremljate od začetka do konca. Pri odločitvah Vam samo pomagamo z izkušnjami in spremljanjem sodobnih trendov spletnega trženja. Za Vas po želji tudi analiziramo aspekte spletne strani, ter pripravimo marketinški plan. Lahko tudi pridobimo potrebne informacije glede povezovanja vašega spletnega mesta z zunanjimi viri informacij, hkrati pa vam omogočimo, da nastopite v vlogi ponudnika informacij (RSS, XML).

Implementacija - izdelava spletnih strani

Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo najnovejšo tehnologijo, ki jo dodatno optimiziramo za najhitrejše delovanje, visoke uvrstitve v iskalnikih, hkrati pa omogočimo, da spletno stran lahko aktivno uporabljate in nadgrajujete več let. V celoti grafiko ločimo od vsebine, dodatne programske komponente pa izdelamo na tak način, da jih lahko kar najhitreje zamenjamo ali prilagodimo dodatnim zahtevam. Pri implementaciji uporabljamo vse sodobne programske jezike, spletne storitve in skriptna okolja. Na željo se lahko povežemo tudi z zunanjimi viri kot so Microsoft CRM, SalesForce...

Mobilne tehnologije

Vedno več uporabnikov do spleta dostopa preko mobilne tehnologije. Ne izpustite teh kupcev! Izdelava spletnih strani se vedno pogosteje komplementira z izdelavo mobilnih rešitve. Za Vas lahko pripravimo mobilne aplikacije, kjer bodo vaši obiskovalci dostopali do vsebin preko drugačnih za mobilne naprave optimiziranih vmesnikov.
Naše rešitve bazirajo na tehnologiji, ki omogoča neodvisnost od sistema mobilnega odjemalca (Android, iPhone, BlackBerry).

Projektno vodenje

Projekt lahko ves čas spremljate na razvojnem strežniku, hkrati pa imate dostop do sofisticiranega sistema projektega vodenja, kjer lahko spremjate verzionirano dokumentacijo, statuse izvedbenih nalog ter projektne mejnike. Še več, sistem Vas sam opozarja o zaključenih opravilih, tako da ste vedno na tekočem z dogajanji. Zaradi prožne oblike projektnega vodenja in Vaše udeleženosti se lahko prilagajamo vašim zahtevam v času celotnega razvoja.

Gostovanje in podpora

Pri nas lahko gostujete in glede na Vaše potrebe lahko izberete svoj podporni paket s prilagojenimi odzivnimi časi in količino storitev. In ker se zavedamo, da se spletne strani morajo ves čas spreminjati, Vam v okviru podpornih paketov omogočamo tudi določeno mero implementacije dodatnih zahtev ali izboljšav.

Optimizacija

Da bo Vaša spletna stran prinesla ustrezne rezultate, jo optimiziramo z vrhunskimi orodji za optimizacijo, da doseže prva mesta v spletnih iskalnikih za izbrane ključne besede. Hkrati pa Vam lahko ponudimo pripravo učinkovitih tekstov, ki bodo celotno vašo spletni stran rangirali v iskalnikih višje.

Contact us!

4 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 • Typo3 - BRONZE

  Typo3 - BRONZE

  Typo3 BRONZE package is designed for individuals or small businesses who want a basic online presentation. Extremely affordable package price enables to run a website with minimal costs.

  Your website can be online within a few days.

  €399.00
 • Typo3 - SILVER

  Typo3 - SILVER

  Typo3 SILVER package is designed for individuals or small businesses who want intermediate online presentation. Extremely affordable package price enables to run a website with minimal costs.

  Your website can be online within a few days.

  €1,299.00
 • Typo3 - GOLD

  Typo3 - GOLD

  Typo3 GOLD package is designed for individuals or small businesses who want a complete online presentation. Package includes complete and performance website build upon the latest technologies.

  Your website can be online within a few days.

  €4,999.00
 • Typo3 - PLATINUM

  Typo3 - PLATINUM

  Typo3 PLATINUM package is designed for most demanding customers, who search for extraordinary web presentation. The package is built upon the latest web technology and optimized for your highest SEO scores.

  Your website can be online within a few weeks.

  €14,999.00

4 Item(s)

per page

Set Descending Direction