Dokumenti s poštno knjigo za DataLab PANTHEON

Dokumenti s poštno knjigo za DataLab PANTHEON

Be the first to review this product

€490.00
OR

Potrebujete poštno knjigo in možnost, da opremite vse pomembne vrste dokumentov s priponkami.

Dokumenti s poštno knjigo za DataLab PANTHEON

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Upravljanje z dokumenti postaja vedno bolj vroča tema v marsikaterem podjetju. Izguba časa zaradi iskanja dokumentacije, ki je v klasičnih rednikih, ter delitvi dokumentov med večimi osebami, narekuje, da organizacije razmišljajo o sistematičnih rešitvah.

Nemalokrat pa se dogaja, da dokumenti mrajo biti povezani s poslovnim sistemom, kjer uporabniki lahko na enostavni način, brez odvečnega iskanja dostopijo do predhodno skeniranega dokumentnega gradiva. Na ta način prihranijo čas iskanja, imajo pa tudi takojšnjo možnost vpogleda v dokumentacijo, ko to potrebujejo (na primer ob klicu stranke ali poslovnega partnerja).

Poštna knjiga je v veliki meri tesno povezana z vhodno in izhodno dokumentacijo zato je rešitev namenjena podjetjem, ki želijo pregled nad poslanimi in prejetimi dokumenti, ki želijo dostop do gradiva v realnem času.

Seznam pošte

Z najsodobnejšimi arhitekturami skenirnih sistemov, lahko dokumente kreiramo tudi za digitalni arhiv v PDF/A formatu. Uporabniki lahko dokumente vnašajo preko direktnega uvoza dokumentov s datotečnega sistema.

Poseben zavihek poskrbi, da na posameznem Pantheonovem dokumentu vidimo vse povezane dokumente, ki se nahajajo v dokumentnem sistemu, pa naj bodo to skenirani računi, dopisi, pisma, pogodbe ali kaj drugega.

Obdelava in vnos pošte

Obdelava in vnos pošte

Pri obdelavi posamezne pošte lahko v pošiiljki prispe več dokumentov, ki jih v posebnem vmesniku poskeniramo in pripnemo v poštno knjigo. Dokumenti se zapišejo direktno v podatkovno bazo in so na ta način varni pred nepooblašenimi dostopi direktno preko datotečnega sistema, prav tako pa ni potrebno vzdrževati poti do datoteke.

Dostop do dokumentov

Dostop do dokumentov

Do skeniranih dokumentov je moč dostopiti iz kateregakoli Pantheonovega dokumenta, s katerim je skeniran dokument povezan.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.